Přestavba vozidel pro nejnáročnější řidiče – umí ji ve společnosti…

Mechanic,holding,a,tire,at,the,repair,garage.,replacement,of

Žádné sériové vozidlo nemůže splnit individuální požadavky řidičů, pro které je automobil důležitým nástrojem při práci v nebezpečných situacích či těžkém terénu. Abyste se na svůj vůz mohli  spolehnout i v extrémních podmínkách, je tu pro vás společnost Dajbych 4×4 a její služba přestavby vozidel.

Společnost Dajbych 4×4 má více než 27 let zkušeností s prodejem, servisem a přestavbou luxusních či terénních vozů. Automobily, které přešly přestavbou u společnosti Dajbych 4×4 využívají například:

  • hasičské jednotky,
  • armáda,
  • policie,
  • horské služby,
  • off-roadový závodníci,
  • firmy z energetického, plynárenského, vodárenského či lesního průmyslu.
Mohlo by vás zajímat:  Podle čeho si vybírat kvalitní moto oblečení? Bezpečí je na prvním místě

Pokud na silnici či ve městě potkáte hasičský vůz speciálně upravený pro hašení elektromobilů, policejní pancéřovanou Škoda Superb, ISUZU D-MAX se speciální sklopnou korbou, případně pick-up Toyota Tundra přestavěný na sanitku, možná právě koukáte na referenční vozidlo společnosti Dajbych 4×4.

Mezi spokojenými zákazníky této společnosti najdete řidiče, kterým přestavěné auto umožňuje provozovat koníčky v podobě expedičního ježdění, závodění.

Aby byla zajištěna maximální spolehlivost přestavěného vozu, pracovníci Dajbych 4×4 provádí testování vozů na vlastním off-roadovém polygonu, následně také zaškolují řidiče ve věci základních technických znalostí a ekonomii provozu. Samozřejmostí je následný servis. Pokud tedy hledáte přestavbu vozu ve variantě „all-inclusive“, právě pro Vás je tu Dajbych 4×4. Více informací o této službě, stejně jako výpis referencí najdete na stránce: přestavba vozidel.

Mohlo by vás zajímat:  Pickupy Ram Heavy Duty 2500 & 3500 představeny

I Vy můžete mít vůz maximálně přizpůsobený Vašim náročným požadavkům. Oslovte ještě dnes s žádostí o konzultaci pracovníky společnosti Dajbych 4×4.

David Hampl

O David Hampl

V případě kontaktu využijte email: hampl@autozine.cz

Zobrazit více příspěvků autora